06 23325033 info@oanset.com

Trainingen

Trainingen:

Sollicitatietraining

Hoe solliciteer je tegenwoordig, hoe schrijf je een brief en hoe voer je een gesprek? Ik leer je hoe je op een succesvolle wijze kunt solliciteren en hoe je aan tafel komt bij een potentiële werkgever?

De volgende modules kun je bij mij volgen;

 1.  Het zoeken naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt
 2. Cv check
 3. Schrijven van een sollicitatiebrief
 4. Voeren van een (netwerk) gesprek

LinkedIn 

Steeds meer mensen vinden tegenwoordig een baan via hun netwerk! LinkedIn is een social platformpje zich specifiek richt op professionals en op het zakelijk netwerken. Tegenwoordig zijn banen niet meer zicht- of vindbaar. Actief zijn op LinkedIn is steeds belangrijker en in het bezit zijneen professioneel profiel. Maar hoe maak je een profiel aan en hoe werkt het?

Onderdelen in deze training zijn;

 1.  Hoe maak ik een LinkedIn profiel aan
 2. Ik wil een persoonsprofiel schrijven, maar hoe doe ik dat?
 3. Het uitbreiden van mijn netwerk, hoe doe ik dat?
 4. Waar vind ik vacatures die mij aanspreken?

Werkgeluk

 

Tijdens deze workshop krijg jij alle tools aangereikt om de regie te pakken als het gaat om jouw eigen werkgeluk. Hoe blijf jij die blije werknemer of word je dat nog meer. Er wordt gewerkt middels “De gelukkig werken piramide” en nemen wij je mee in drie onderdelen, te weten;

 1. Plezier
 2. Voldoening
 3. Zingeving

Wanneer jij kijkt naar jouw werkgeluktop dit moment, welke cijfers geef jij jezelf dan voor plezier, voldoening en zingeving?

Hoe je dit kunt verhogen, word behandeld tijdens deze training.

Waar word jij nu écht gelukkig van in je werk? Naar welke activiteiten kijk jij uit, welke zorgen ervoor dat je in de flow komt en welke werkzaamheden geven je voldoening en maken je trots als je ermee klaar bent?

 “Uiteindelijk heb jij de sleutel tot je eigen werkgeluk en bepaal jij zelf je geluk”

DISC/MapsTell

“Zet je eigen gedrag op de kaart!” Of “maak je teamspelers inzichtelijk!”

Inzicht in je gedragsstijl krijgt je door een vragenlijst in te vullen en een zeer aantrekkelijke Personal Map op de Wereld van Verschil. Ik maak gebruik van MapsTell, een visuele kaart gebaseerd op DISC, een model waarbij het menselijk gedrag op de kaart wordt gezet.

DISC is oorspronkelijk ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog William Moulton.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om op zoek te gaan naar jouw werkgeluk! Bel 06-23325033 of mail mij info@oanset.com

Persoonlijk leiderschapstraining “

“Aan het stuur van je eigen avontuur”

In een veranderende tijdperk is het van belang dat je als werknemer bezig bent en blijft met je eigen ontwikkeling. Nadenken over je eigen inzetbaarheid wordt steeds belangrijker en óók voor je werkgever is dit van belang. Persoonlijk leiderschap tonen en ontdekken wat je nodig hebt om fit en met energie je werk te blijven doen. Werk is een belangrijk onderdeel van je leven, waar je veel tijd aan besteed en doorbrengt. Tijdens deze training maak jij inzichtelijk wat voor jou werkgeluk is, waar haal jij de energie uit en wat geeft jou voldoening? Wat motiveert jou om naar je werk te gaan?