06 23325033 info@oanset.com

Voor bedrijven

Duurzame inzetbaarheid

De arbeidsmarkt is continu in beweging en verandert de komende jaren steeds sneller.

Banen verdwijnen, functies veranderen én er ontstaan nieuwe banen. Dit heeft invloed op de medewerkers en hoe gaan organisatie hier mee om. Neem jij ze mee in deze ontwikkelingen, bereid jij ze voor op deze veranderingen? Hoe zorg jij dat de medewerkers gemotiveerd blijven en meegaan in deze veranderingen?

Outplacement

Als werkgever wil je dat jouw medewerkers werkplezier beleeft in zijn of haar functie. Echter is dit niet voor iedereen het geval én kan de beste oplossing zijn om buiten de organisatie op zoek te gaan naar nieuw werk. Uiteraard wil je dit als bedrijf op een nette manier doen en schakel je een externe organisatie in die je hierbij kan helpen. Gegarandeerd betekent een traject bij ons dat de medewerker inzicht krijgt in zijn persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en kansen op de arbeidsmarkt

Teamcoaching

Wij bieden de mogelijkheid door training en coaching (individueel of in groepsverband) dat medewerkers zich verder ontwikkelen. Training en coaching bij Oanset is inspirerend en zit vol met handvaten waarmee de kandidaat zich verder kan ontwikkelen. Wendbaarheid en om weten te gaan met veranderingen voor nu en in de toekomst, daar bereiden wij ze op voor!

Daarnaast coachen wij medewerkers op de werkvloer, coaching on the job.

Persoonlijk Leiderschap

Het programma “Aan het stuur van je eigen avontuur” is bedoeld voor medewerkers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, omdat ze mogelijk een jarenlang dienstverband hebben en geruime tijd niet bezig zijn geweest met hun loopbaan. Onduidelijk is wat hun inzetbaarheid is op de arbeidsmarkt en vaak weten de medewerkers ook niet welke kwaliteiten ze hebben en zijn hier onzeker over. Wat kan de medewerker zelf doen aan zijn/haar ontwikkeling en hoe blijven ze aantrekkelijk voor de organisatie en de arbeidsmarkt?

Opleidingsadvies

Welke opleiding past het beste bij je. Er is een groot scala aan opleidingen van mbo tot universitair, een cursus of training. Hoe zit het met accreditaties? Wat is de marktwaarde van mijn opleiding. Wat houdt EVC in?

Welke subsidiemogelijkheden zijn er?

Wij adviseren je in wat de beste opleiding, cursus of training voor jou is.

Subsidies:

  • STAP budget
  • Tijdelijk scholingsbudget voor WW-gerechtigden
  • Werktuig PPO